Shopping med Johan

Eller shopping och shopping? Köpte lite saker i alla fall, en skitsnygg ny bh, en väska och några presenter. =) Johan och jag tittade även på Nks julskyltning väldigt söt i år må jag säga. Jag var och klippte mig också,  gillar när man får ryggmassage medans de tvättar håret på en. =D Mötte Karin när jag var på H&M också. Nu är Johan på Iron Maiden på Globen med Kim. Kim var visst sjuk men hoppas att de har kul!

I går var jag på SACO-mässan med Mulika, fan vad svårt det är att gå och titta när man inte har en aning om vad man vill göra efter detta, gymnasiet alltså? Någon som har någon idé??? Aja, vi hittade något om att åka och jobba på ett American Camp under sommaren i 9 veckor, lät som en riktigt kul sommar grej, lite som min London resa i somras. Well, well, we'll see what happens. Jag ska åka tillbaka till London minst en gång till innan jag tar studenten i alla fall!!
Appro på det så har Martin och Leo sitt Leaving Drinks Party ikväll på puben innan de flyttar hem till fosterlandet. Pappa och farfar är på väg dit med bil för att hämta hem dem och deras saker.

Kramelikram

Ledig dag!

Japp. Var ledig idag igen. =)  Skolan börjar imorgon igen, men börjar inte fören kl 12:45 så det är ganska slappt.

Övningskörde idag, första gången när det var mörkt ute. Gick riktigt bra. =) I övrigt har det inte hänt så mycket idag.

KRAM!

Japp...

Så har ännu några dagar gått..

I fredags var jag och Isan på inspelningen av Parlamentet, och på kvällen var jag på ännu en Halloween fest, dennna gång hos Forsbergs.Trevligt må jag säga. =)

I lördags skulle jag ha sjungit med kören men det blev inte så, var väldigt förkyld så jag följde med Johan till kiosken i Brunna där vi åt lite tillsammans med Fredrik, Jonta, Hansson och Forsberg. Sen åkte jag och Johan till stan och kollade på bio för att fira våra 10 månader tillsammans. =D Vi såg The Guardian. Den var bra. =) Igår var det bara slappdag. Inte mycket som hände, var hemma och kollade på tv typ. Åkte med Johan hem på kvällen så nu ligger jag i sängen och bloggar lite, Johan ska åka till jobbet närsomhelst och jag ska åka hem snart också.

Så skönt att vara ledig från skolan en extra dag! =D

Puss och Kram!

Snö = Kaos!!

Ja, det är ju det som det betyder! Bussar inställda och tåg upptil 90 minuter försenade... Vid sånna här tillfällen hade man velat vara kvar i London. Inget snöslask, ingen sån kyla.

Puss och kram!  

SNÖ!!

Japp... Idag snöar det, började snöa igår när Johan hämtade mig på arlanda.

Idag sitter jag hemma hos Johan och försöker bli friskare. Förkylningen jag drog på mig i lördags var inte den bästa... Just nu sitter jag och diskuterar med Chris om snön, riktigt kul...

Skriver nog igen lite senare....