London

London here I am again!

Så snart dags att åka hem härifrån igen.
     När jag kom hit i fredags åkte jag direkt till HA och mötte Martin, Leo, Jens, Marcus, Stina och Kevin. Så himla kul att träffa dem igen! Det kändes som jag bara hade varit borta i några dagar och inte två månader..
     I lördags gick jag och kollade lite i affärer längst Regent street och Oxford street, men jag köpte inget.. Åkte sen till puben och mötte Anna och Stina big_smile  Vi drack lite te/kaffe sen drog vi hem till Stina för att fixa oss inför halloweenfesten på HA. Vi blev en katt, en pirat och ett psycho! Folk kollade lite konstigt på oss sen när vi tog tuben till puben igen tongue
     Sen festade vi lite på puben och sen när det stängde drog vi till ett Hotell som heter Claridge's typ 5 stjärnigt och drack champange. Var inte där så länge dock för vi drog vidare till ett annat ställe där vi drack ännu mer champange. Sen skulle jag, Anna, Jonas och Markus hitta en taxi sa vi kunde åka hem till Markus lägenhet i Oval och sova. Men vad *PIIP* den här stan ska krylla av taxibilar men vi gick från Regent street till Westminster och hittade inte en enda jävla taxi!  Sen till slut fick vi tag i en och det var en lättnad for mina fötter! (Inga klackar på flera veckor nu!!) Sen somnade jag direkt när jag gick och la mig vid typ halv 4, men vaknade ända ganska tidigt, typ halv 10-10 så där.
     Och idag var jag i Wood Green hos Anna. big_smile Så trevligt.. Fick se hur hon bor, ganska litet men mysigt. Fick se hennes projektarbete sen i våras. Duktig hon va på att sjunga, har aldrig hört henne innan. smile Min kära vän! applause Vi åt lunch och pratade massor också, skönt att kunna prata av sig ibland. Nästa gång vi ses kommer bli i runt jul nån gång då hon ska troligtvis komma till Sthlm.
     Imorgon åker jag hem igen och då ska Johan komma och hämta mig på Arlanda. big_smile  Så typiskt.. jag missar att träffa Christian igen.. Alltid så perfekt timat.


Johan hjarta Miss you, sweety!


Puss och kram på er!

Ne,

Nu, var det ett tag sen jag skrev senast.... FY!!!


Ne, men lite saker har hänt sen sist iaf.. bodde hos Johan en vecka när hans föräldrar var i Spanien. Var lite fest och sen så var jag på barnvälsignelse för min brorson Joehl och lekte lite med John, Ida och Irmah då. Mina små älsklingar!

Sen har det bara varit skola, skola och åter skola. Idag beställde vi iallafall studentmössor =D Nu börjar det närma sig! Inte ens ett år kvar!

Puss å kram hela dan'!  

Brunna...

Lång dag i skolan. 10:30-17:20. Svenska, Esv, Matte C och Data.
Fick en uppgift på svenskan till nästa lektion, ganska rolig. Matten var bara plugg, har prov på måndag. =/ Och datan var hålla på med Photoshop =D Tog några bilder med Photo Booth. Roliga effekter de har!

Brunna...

Åkte till Johan efter skolan. Ska bo hos honom nu i en vecka! =D Hans föräldrar är i Spanien så då passar jag på att vara här. =)  

Skola...

Ännu en dag har gått... Vaknade tidigare i morse och gjorde klart English C Essay som skulle vara klart idag. Tog massa bilder när jag gick till tåget också, solen lyste och det var nästan varmt. =)
Repade med Anna det första jag gjorde, men varken Julian eller Erik var där så det blev sång och bas bara.. =/ Sen kom iaf Per och då blev det roligare, fan vad duktig han är! Så snabb att ta ut låtar!
Matte C var det sen, bara träning in för provet nästa måndag.. Usch! Vill inte ha prov, men ska jag klara kursen så måste jag ju göra det, mest repetition. Sen var det Engelska C och jag hade speaking-test, tror det gick bra. =) Kändes som det också, satt och skulle diskutera med Mulika och Johanna, lättare när det är folk man känner. Sen skulle vi berätta om det svenska skolsystemet för Anna som låtsades vara från nåt land och inte veta något om det. Vi hade typ 30 min på oss att förbereda oss så det kändes bra. Blev nöjd. =D

Nu sitter jag och gör ARL-uppgifterna, snart klar bara några små uppgifter kvar.


Tåget En av bilderna.
Resten finns här
http://celai.bilddagboken.se/


Grönadalen

Vaknade ganska tidigt idag för att vara helg, typ vid halv 11.  Johan och jag gick till kiosken och mötte Kim. Vi satt och pratade sen gick vi ner till Gröna Dalen, och pratade lite mer. Satt där ett tag sen gick kim åt ett håll och jag och Johan åt ett annat.
Grönadalen  Här är Kim och Johan.

Resten av dagen var jag och Johan hemma och gjorde inget speciellt. Åkte hem vid fem, för att jag hade läxa att göra och har fortfarande inte gjort den... =/ Ska göra den nu.. =P

En dag i stan..

Japp, idag var jag i stan med mor. Vi mötte en vän från London på Grand Hôtel. Har aldrig varit där förut, det är inte en liten byggnad heller...   Var inne i baren och drack ett glas vin. Baren var jättemysig, glastak. Sen gick vi till Östermalmshallarna för att äta. Jag åt en jättegod Fish'n'chips men en chilli och peppar sås till =) sen delade vi tre på en flaska vin. Så dyrt som jag åt där har jag nog aldrig ätit förut.. =/ Usch!

Åkte till Johan efter det och fixade lite med hans dator igen.. Löste det, men sen hittade vi ett annat fel, så den datorn får vi installera om helt.. Synd, men vi kan inte göra något annat.. =/

puss och kram hela dan' 

London here I come!

Japp, två lektioner i skolan idag. NuKo och sång. Satt och lyssnade på Reinfeldt på NuKon, intressant. 
Umgicks med Matilda och Mulika efter sången innan jag gick hem. Jag behövde inte gå på engelska c lektionen. =)

Åkte hem fixade lite saker sen åkte jag till Vh och väntade på pappa, gick in på Konsum och köpte lite frukt. Isans syrra satt i kassan. Mötte upp pappa och vi gick in på banken, skulle fixa lite saker med konton och sätta in lite pengar.
När vi kom hem beställde jag biljett till London. =D Åker dit den 27 oktober och kommer hem den 31oktober! Längtar!!!! Nu ska jag bara fixa så det går att gå tidigare från skolan på fredagen, men det är nog inga problem.

I morgon ska jag och mamma till stan och möta Kevin, ska bli trevligt. Vi ska troligtvis till nåt ställe som heter Lisa E, ingen aning om vad det är men Kevin visste.

KRAM!!

Musikal!!

Åkte från Johan tidigt i morse, men han hade åkt föra mig. Han skulle på utbildning och ta truckerkort som han klarade. =D Var i skolan sen och hade KuHi-prov, efter det bar det av till Nationalmuseum och kolla på konst från Romantiken, Barocken och Rokokon.

Sen mötte jag Mor och vi gick på Taco Bar och åt. Mötte Sofie där, en som jobbade där när jag praoade där för 3½ år sedan. Hon berättade att Michelle, min handledare då, hade fått sin andra son nu i fredags!

Vi var och såg RENT på Göta Lejon på kvällen.  =) Conny och Matias är ju med i den. Conny är ju helt underbar som Angel!!! Började gråta!!! 


Skolkort och 9 månader...

Japp, så var skolkorten tagna. Skolkorten ja, först klasskort med Rytmus 3A med tema 80-tal! =D Sen tjejgrupps kort med olika steriotyp-tjejer.  Vårat klasskort kommer bli så kul, det var typ bara en eller två av 30 personer som inte var 80-tal, men rebeller fanns ju på 80 talet också. Jag fick sitta i år igen, 3 gången på 12 år =P Lägger in bilder senare när jag fått dem.

På lunchen började det spö-regna istan. Satt på elevrådsmöte då och bara såg blixten först och sen började räkna, 1001... sen han jag inte längre.. Andra gången hann jag iaf till 1003. Sen regnade det in från takfönstret. M i min klass blev fast på en pizzeria på Hornsgatan för att det var så mycket vatten på gatan. =/

Pappa kollade på biljetter till London idag. =) Ska troligtvis dit den 27 oktober och vara där en del av höstlovet! Saknar alla där så mycket så jag måste tillbaka. Jag och mamma ska träffa en snubbe från London på lördag i stan, han skulle visst hit så. =)

Nu sitter jag hemma hos Johan och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Var och köpte ett litet kort till honom efter skolan, vi firar 9 månader idag! <3