Födelsedag!

Japp, idag är det min födelsedag! 19 år! Sista året som tonåring...

brand...

Japp, när vi var hos Jonta igår och hade lite förfest så hade jag lagt min väska på spisen, (den var avstängd då!) och sen råkade non sätta på spisen och min väska började smälta. Jenny upptäckte det som tur var! TACK! Väskan blev förstörd, lika så min plånbok jag fick av Johan i julklapp. Men mobilen, kameran och allt i plånboken klarade sig! Rökskadat dock men okej.
Blev  väldigt chockad, såg bara att någon kastade något i köket och sen såg jag att det var min väska, och på verkad av alkohol som man var och så var jag nog lite trött, så förlåt om jag reagerade som jag gjorde igår... =(  var kanske dumt! eller det var det men, inget jag kan göra något åt nu...

Sista terminen

Japp, så ligger det till. Sista terminen börjar idag! Skönt att det bara är det kvar. Har bara Matte C och Eng C idag iaf. Ne nu måste jag rusa till tåget! puss och kram

Söndag

Igår var jag och johan på bio. Vi var och såg Den svarta Dahlian den var bra men lite seg. Men vi såg massor utav affischer till nya Rocky filmen. Den ska vi se när den har premiär den 19 januari!

Idag när mamma skulle fixa den bakade potatisen hittade hon ett litet hjärta ♥

potatis


Kramar!

Lalalala

Ännu en dag där man sitter och gör nästan ingenting, har läst lite i boken till projektarbetet och suttit vid datorn men nu vill jag att Johan ska komma hem!

Lyssnar på U2 nu i alla fall och det gör en glad =D Fan att det inte blev någon kryssning =( Hade så gärna velat åka på den, tänl en kryssning med bara U2!!! Underbart!!

U2

Promenad

Precis varit ute på en promenad med Fredrik. Väldigt skönt att vara ute och gå i det här vädret, inte för kallt och inte för varmt. =)

5 januari

Japp, så har Johan precis gått till jobbet. Får se vad jag ska göra idag då, kanske tar och går en sväng runt gröna dalen eller om jag kanske åker in till stan ett tag. Nu ska jag i alla fall sitta här ett tag och kolla runt lite.

I går gjorde jag och mulika klart våran religionsuppgift så vi inte behöver tänka mer på den, nu är det bara svenskan och projektarbetet men det ska nog gå bra. =)

Kram allesammans!

Nytt år..

japp, nu är det nytt år igen..

Var hos Hansson på nyårsafton, det var kul =) På nyårsdagen åkte vi till kungsängen och åt bakis mat, alltid lika uppskattat! övrigt de dagarna var väl att jag var med Johan.

Idag var jag med Elin hela dagen det var mysigt, var länge sen vi umgicks, jag höll på att ta massor av kort på henne när hon sminkade sig, galet I know! =P

I morgon firar jag och älsklingen 1 år! =D Älskar honom! ♥