Brunna

Sitter just nu i Brunna hos älskingen, han har åkt till jobbet och jag ska snart själv åka till jobbet. Jobbar bara två timmar idag, så det är ganska skönt.
I kväll ska jag och JL på vattengympa hade vi tänkt, jag har inte testat det förut så jag tänkta att jag skulle göra det nu.. Få röra på fläsket så att säga.. =P

Ännu en vecka...

Inte skrivit på länge nu..

Var på barnkalas idag, min ena brorson har fyllt 2 och min ena brorsdotter fyller 4 på fredag så det var lite kalas hos dem idag.

Har jobbat hela veckan och hade öppningen i onsdags. Brukar inte gå upp så tidigt som jag gjorde då men det var ganska skönt. Kom till jobbet vid 6:25 då var det bara städerskan som var där barnen började komma vid tjugo i sju, fixade frukosten och sen var det till att klä på dem och gå ut. Skulle bara jobbat två timmar men fick jobba fyra istället, åkte hem åt lunch och sen bar det av mot Gillinge. Gillinge var hur riktigt kul! Vissa saker man fick reda på var riktigt hemska att få reda på också.


Te

Grönt te mitt beroende!
Har nog druckit 3 koppar per dag den senaste veckan.
image117

Passade Alexander och Zoí idag när Mia spelade på en gudstjänst i Tungelsta. Vi var nere i stora salen och lekte med bollar och cyklar i två timmar. Kul att träffa barnen igen, det var ett tag sen senast.

lördag

Sitter just nu och tittar lite på tv. Johan åkte hem till sig för en timme sen ungefär, lite synd hade velat att han skulle stanna längre.

I går var vi då på Bröderna Olsson och åt middag. Det var meningen att jag, mamma, pappa och Johan men Erik och Louise hakade på och det var trevligt. Jag åt en hamburgare som verkligen smakade vitlök! Jag tror verkligen att vi stank vitlök när vi åkte därifrån. Jag ringde Elin på vägen hem och så stannade vi där, där satt de och spelade
TP-Familj med familjen. Efter en stund blev det Guitar Hero III och SingStar. Johan och jag kom väl hem vid 4 tiden.

I kväll kommer Erik och Louise hit och vi ska äta tacos. Ska försöka få dem att spela ltie spel också. Antingen TP-Genus eller Retro, har aldrig spelat Retro så det skulle vara kul att testa.

fredag

Då var man hemma från jobbet och ska snart in till stan med mamma, pappa och Johan. Vi ska äta middag på Bröderna Olsson, massor av vitlök!

image116

Nu ska jag fixa mig..

snöiga onsdag

Vaknade i morse av att L ringde och undrade om jag kunde jobba längre då E är sjuk. Fick 1½ timme senare då jag har körlektion om en timme så jag inte kan komma tidigare till jobbet..  När jag kom upp från mitt rum såg jag att det låg lite snö på marken! typiskt att det blir så den dag jag ska ha lektion, men, men... Finns inte så mycket att göra, måste ju kunna köra i sådant också.

Har då en dubbellektion på körskolan klockan 10. Ska bli skönt att ha en lektion nu, var ett tag sen... Ett år för att vara exakt men jag har ju kört massor hemma mellan så.

Dags att gå! Hörs!        

regniga tisdag

Grattis W på födelsedagen!


Jobbade mellan 13 och 16:30 idag. Vi var inne på eftermiddagen då vi det regnade. I morgon har jag körlektion innan jobbet men vi skulle avsluta lektionen nere vid jobbet. Efter jobbet tog jag bussen till Västerhaninge, mötte både Elin och Lea på bussen. Åkte till W och fick min referens och vi satt och pratade massor.


Skype

Pratade med Danne via Skype för nån timme sen. Var kul att prata med honom då det var ett tag sen eftersom han är i USA nu och det skiljer 9 timmar då han är på västsidan. Lååååååååångt borta. Men så är det, vänner flyttar överallt och om mina planer går som jag vill så åker jag till staterna i september.

God natt på er!

Måndag

Idag på jobbet hände det inte så mycket, vi var ute tills lunch och sen efter lunch slutade jag. I morgon börjar jag inte fören klockan 13 om de inte ringer och behöver mig tidigare. Åkte till banken idag och fixade nytt kort när jag ändå slutade så tidigt. Så det nya borde komma senast fredag sa hon på banken så jag får väl hoppas på det.

Elin kom hem till mig efter jobbet, vi hade bestämt att vi skulle gå på promenad. Vi har bestämt att vi ska göra det en gång i veckan minst och simma en gång i veckan så vi får se hur det går. Denna veckas simning har vi satt till på onsdag efter jobbet. Jag ska försöka klämma in träningscykeln någon dag hemma också. Men det borde inte vara så svårt.

God morgon!

Snart dags att cykla till jobbet, får se om jag får jobba längre idag annars slutar jag redan halv 12. Men 2½ h att jobba är i alla fall bättre än inga timmar alls, det är så jag ser det. Ska till banken efter jobbet hade jag tänkt också, har lite saker som jag ska fixa.

Ha en bra dag!  

söndag

Så nu är teorin klar, Gillinge är bokad och några körlektioner är också bokade. Jag kommer närmare körkortet.  Ska ha dubbellektion på onsdag innan jobbet och sen ska jag nog boka in någon mer lektion efter Gillinge som jag ska göra den 16:e.

Har jobbat heltid hela veckan som gått iaf, och komemr ha minst 25% fram till den 11 maj och det är ju bra det. Ska ta med mig referenspapper som jag ska be min arbetslagschef att fylla i till au pair ansökan i morgon också. Har några heldagar inplanerade i april i alla fall. L från Snäckan ska på någon kurs den 21 och 22 så då ska jag jobba istället för henne. Sen är det en som vill ha semester runt valborg så då kanske jag får jobba lite mer också.

Var hemma hos Isan igår, tittade lite på film  och snackade skit. Wendy, Jenny och Yasmina var där också, var kul att träffas igen eftersom det var ett tag sedan. Vi har pratat om att träffas hela gänget snart igen och typ kanske låna kyrkans sal och sjunga lite eller nåt.

Kram! Ska försöka skriva lite mer den här veckan som kommer, LOVAR!