Jobb...

Så, nu är det inte många dagar kvar nere på Syskon. Veckan som kommer jobbar jag bara mån-tors och sen åker jag till Göteborg och när jag kommer tillbaka är det sammanslagning och efter det flytt.

I fredags hjälpte jag K att packa om massor av varor de beställt tidigare i veckan, allt skulle ner i flyttkartonger till tre olika avdelningar. Hinkar, spadar, formar, pennor, hopprep, bilar, färger etc. Mycket saker! Men vi fick ner allt.

USA


Nu när körkortet är klart har min ansökan skickats till staterna. Får se om de hittar någon snäll familj som vill ha mig som au pair i ett år. Har ingen speciell önskan om vart jag vill hamna, så länge som det inte är helt ute på landet med 3 mil till närmaste granne så är jag nöjd. Skulle gärna hamna hos en familj med små barn, har märkt nu när jag jobbar att de är så underbara. Jag har ju tillräckligt med timmar för att få jobba med barn under 2 år också, så då kanske jag får det.
 

Körkort!

Japp! I tisdags klarade jag min uppkörning.
Jag var så nervös innan, vaknade vid halv 3 natten innan och hade så ont i magen. Jag och pappa skulle ut och köra lite på morgonen innan uppkörningen och vi körde på ett bra tag. Sen när jag kom till Vägverket så fick jag köra deras volvo, jippi, har bara kört volvo innan så det var skönt. Jag fick köra runt i Farsta och bort till Hökarängen, trodde nästan jag skulle få köra någon annan stans då set var skönt. Efter cirka en halv timme var vi tillbaka vid Vägverket och och han säger att jag har klarat det! Kunde inte bli gladare.
Åkte hem och väl hemma bakar jag två kladdkakor då jag hade sagt på jobbet att om jag klarade det skulle jag ta med mig något att bjuda på i personalrummet.


Nu väntar jag bara på att själva kortet ska komma så jag slipper åka runt med pappret jag fick.



Midsommarhelgen

God morgon.. Ska väl försöka sammanfatta helgen lite..

I torsdags jobbade jag kort dag på jobbet. 7-12, riktigt skönt. Han förbi systemet och sånt inför helgen. Johan kom till mig på kvällen och vi tittade typ på film.

Midsommarafton
Förmiddagen på fredagen gick åt till att städa och fixa i ordning sallad, potatisen osv.. Johan va snäll och hjälpte till med både det ena och det andra. Isan och Linnea kom vid 15 tiden och Jenny kom strax efter. Vi började spela lite kubb medan vi väntade på Mulika. Grann tjejerna såg att vi skulle spela kubb då kom de med ett eget kubb och började spela bredvid oss. Jag hade sagt att vi skulle grilla då jag själv inte äter sill så det gjorde vi, kom en rejäl skur undertiden vi satt och åt men då är det tur att pappa har byggt tak på altanen. Efter vi ätit blev det massa prat och ännu mer kubbspelandes. Danne som förbi en sväng också, var trevligt då han varit i USA i ett halv år.. Kanske lägger in någon bild senare, har inga efna så jag måste vänta på att Isan lägger in isf.

Lördagen var städdag och lata sig dag. Jag och Johan fixade lite här hemma.. Så skönt att vi hade papperstallrikar och att Isan tog med några plastglas, inte lika mycket disk. Lite lat får man faktiskt vara! Mamma och pappa kom hem från att ha varit iväg med husvagnen över helgen. De hade varit vid Västerås typ.. På kvällen drog jag till Isan och tittade på kvartsfinals matchen mellan Holland och Ryssland. Tuff match. Trodde först att Holland skulle vinna med Ryssland var bra..

I går övningskörde jag med pappa var väl det som hände...

Snart ska jag ta och cykla ner till jobbet. Börjar inte fören klockan 9, stänger idag.

Sommar

Nu märker man att alla börjar gå på semester, det blir färre barn på jobbet bl.a.

I går fick jag även en blomma från chefen och idag en liten tomatplanta av ett av barnen.
 
 

Nästa vecka är det runt 15 barn som är på semester och sen droppar det av varje vecka. Jag tror att under sammanslagningen är det som max 14 barn från våra tre avdelningar men sen kommer det ju att vara barn från de andra stugorna också.
Igår frågade L och A om jag kunde jobba när jag kommer hem från Spanien också tills dess att jag åker och det sa jag ju att jag kunde, måste ju passa på.

Dålig bloggare!

Japp, det är jag det.  Kommer inte ens ihåg vad jag skrev senast i bloggen men men... Nu har det varit soligt i några veckor och lite regn de senaste dagarna. I morgon är det jobb som väntar och på fredag är det midsommar.




En bild från den 1juni