Mycket har hänt...

I helgen satt jag barnvakt åt mina fyra underbara brorsbarn medan min bror och hans fru firade sin 10 åriga bröllopsdag. Sen var jag och Johan och såg This is England i söndags kväll i Kista Gallerian. Den var bra men den var hemsk.. Visste inte riktigt vad den handlade om när jag satte mig där eftersom det var Johan som ville se den och jag kom direkt från Älvjö.

I måndags ringde Alex som jag gått på Rytmus tillsammans med och frågade om jag ville spela med henne på en konsert hon skulle ha med egna låtar. Var lite osäker först så jag sa nej, men sen ringde hon igen och övertalade mig. =) Så nu har jag en månad på mig att lära mig 9 låtar, men det ska nog gå.

I tisdags var jag till stan med Sanna och hämtade en bok på biblioteket, The Color Purple av Alice Walker. Efter det var det av till kören och se hur det skulle bli nu. Nya körledaren var trevlig, får se hur många som fortsätter då tiden inte passade för alla. =/

Stan

Idag ska jag in till stan och träffa Isan! Ska förbi Brorsan på söder först och lämna lite post och sen även förbi biblioteket och hämta en bok =) Jag har blivit värsta läsfreaket nu...

Ne men sen måste jag skriva klart mina tackkort också! Måste få dem klara nu i helgen så de kommer på posten och ner i mina vänners brevlådor nästa vecka...

Träning!

Usch! Hatar det ordet men det måste sägas... Måste börja träna mer eller iaf gå mer, blir perfekt när mamma får hem goldenvalpen hon ska passa på dagarna. =) Har suttit och knåpat på ett lämpligt personligtbrev att lämna till Lidaskolan om att jag kan tänka mig att vara sjukvikare idag. Ska gå dit i morgon och prata med nån av lärarna vem jag ska lämna det till. Kom på att det kan ge mig fler Child care reference -timmar, tror nästan att jag har över 200 men några till är aldrig fel och färska är ännu bättre.

Nu sitter jag iaf hemma hos Johan och vi ska titta lite på Sverige - USA matchen på tv. Inte så inne i fotboll men det kan vara kul att se någon match då och då.

Ny dag, nya händelser..

Vad har hänt i dag då... Var till Riksäpplet en snabbis och hämtade en nyckel åt mamma eftersom hon passade Max så kunde hon inte åka. Sen blev det en tur ner till grillen för att hämta ett rekomenterat brev till mamma och sist åkte jag upp till Lidaskolan för att kolla om rektorn var där men det var hon/han inte. Ska gå dit i morgon igen och prata med några gamla lärare.

Har läst mer i boken jag läser för studen,
Män som hatar kvinnor av Steig Larsson. Riktigt bra bok, det är den första av tre i en serie.

Har läst mycket böcker nu i sommar:
Camilla Läckberg: Isprinsessan
Predikanten
Stenhuggaren
Olycksfågeln
Tyskungen


J.K. Rowling: Harry Potter and the Half-blood prince

Och fler böcker ska det bli!!!

Kom på att jag inte hört något från Isan i Västerås... Hoppas allt har gått bra för henne! Måste ringa dig i morgon!

Jaha..

så har Isan flyttat till Västerås. Middagen igår var jättetrevlig och några stycken av oss åkte hem till Isan efteråt och tittade på film, jätteskum film om en man som hade fått i uppfigt från gud att döda massa folk för att de var demoner.. Crazy.

Idag har jag inte gjort så mycket sökt lite jobb som jag hittade på ams.se. Tittade på The color purple också, den filmen är riktigt bra. Har inte tänkt på att det är en Steven Speilberg film förut.. Snart ska jag åka hem till älsklingen och mysa med honom. =)

Aldrig..

Att jag aldrig kommer igång på riktigt med att skriva.. 

Var i Farsta centrum igår och lämnade in massa CV, ser mörkt ut just nu, svårt att få jobb när man ska plugga 9 veckor mitt i allt.

Ikväll ska jag äta middag i stan för att Isan ska flytta till Västerås och bli civilekonom. När jag har pengar kommer jag och hälsar på det har jag lovat, men just nu ser det lite tomt ut i plånboken. Men jag kommer det lovar jag!! Slog precis in hennes lilla flyttpresent också, den kommer hon behöva. ;)

Ne nu måste jag klä mig och sminka mig innan jag sticker.. Skriver senare om hur det var i Spanien.