Regn och blåst!

Förra veckan var det underbart väder med sol och värme men denna veckan har inte varit lika bra. Regn och blåst, inte så kul!
Denna vecka har varit full av körrepetitioner. Hur kul som helst! I måndags hade jag rep med
AcQuire inför i morgon och i tisdags och onsdags var det med kyrkans kör inför konserten på söndag i Västerhaninge.

I går var det dags för Jennys skiva! Isan kom hem till mig vid runt 8 så vi han prata lite innan vi åkte in, var ett tag sen vi sågs så det var trevligt. Vi plockade upp Sanna i Vh och åkte in till stan, tog ett tag innan vi hittade en parkeringsplats men vi hittade en tillslut. Skivan var på Garant som ligger nära Högalidskyrkan, mysigt ställe. Jag tog det ganska lugnt då jag skulle upp och jobba i morse klockan halv 9.

Bokade uppkörningstid idag!
Den 24 juni tog jag tisdagen efter midsommarhelgen. Kände att om jag inte bokar så kommer det aldrig att bli av. Så nu är det gjort, var in på körskolan i tisdags också och bokade några lektioner så jag hinner köra lite innan. Sen ska jag köra massor med pappa innan också, han och jag ska åka ner till Göteborg nästa helg och hjälpa Martin och Leo att flytta så då ska jag få köra på vägen ner och upp.

Sommar och sol

I går följde jag med Johan och hans föräldrar till hans gammelmoster som fyllt år. Alltid lika kul att träffa henne. Hhon bor på ett riktigt fint sälle med utsikt från Käknästornet till Stadshuset. Johans mamma och pappa körde oss till stan och släppte av oss där. Johan och jag köpte mjukglass på Medis, det var riktigt gott och sommrigt. Var in på H&M på Götgatsbacken och köpte två linnen och en kjol. Måste hitta nån snygg sommar klänning också.

Idag har varit en dag i solen! Jag och Johan har spelat lite kubb och sen spelade vi lite kort medan vi satt i solen. Jag brukar inte bli så brun om jag inte börjar i tid och det har jag försökt göra nu. Ska gå och lägga mig i tid i kväll eftersom det är jobb i morgon, börjar inte fören klockan 9 men i alla fall.

Fredag vecka 19

Så var ännu en jobbvecka avklarad. Jobbade 12-17:30 idag men jag kunde gå hem tidigare då sista barnen gick vid kvart i 5. Har blivit helt röd på mina axlar idag eftersom vi var ute hela tiden och jag hade linne på mig. Jag kanske ikommer få lite färg i sommar i alla fall. I onsdags såg vi massa ekorrar vid jobbet, det är riktigt kul att se hur de hoppar mellan träden eller studsar på marken.

I morgon ska jag följa med Johan till hans gammelmoster eftersom hon har fyllt år. 97 år blir hon idag.

Liseberg

image120
Blev sugen på att åka till Liseberg i sommar!

Long time no see..

Nu var det ett tag sen jag skrev igen! Ska väl gå igenom lite snabbt vad som har hänt.

Förra fredagen åkte jag och pappa ner till Strängnäs för att hämta saker ur farfars bil innan den åkte till skroten. Vi passade på att hämta husvagnen i Malmköping när vi ändå var i krokarna. På kvällen mötte jag
Mulika i stan och vi åt lite och sen bjöd jag henne på bio eftersom hon hade födelsedag i tisdags.  Vi tittade på 21, en film som passade mig med matte och räkning. På lördagen var jag hos Johan och vi åkte förbi Jakan och tittade lite där. På kvällen var det fest hos Tom eftersom han hade fyllt år.

Måndag, tisdag och onsdag var det jobb, jobb, jobb. Öppnade i tisdags och hade stägningen i onsdags. Skrev klar min au pair-ansökan (finally) i onsdags och skickade in den! Nu är det bara körkortet jag måste bli klar med... Gjorde inte så mycket att stänga på valborg eftersom jag och Johan ändå var hemma hos mig på kvällen.

1 maj blev ingen demonstration utan barndop i Tensta. Johans kusin skulle döpas och vi åkte dit. Det var mysigt.
I går var jag bara hemma och tittade på film..

Så det var en liten catch up.. =P

Snygga skor

Snygga skor som Jessi tävlar ut.
 image118