en vecka har gått...

och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska göra av livet. studenten var helt underbart, massor av tårar. Underbara vänner har jag fått på den skolan! Dagen började med champagnefrukost på skinnarviksberget vid 8 tiden och sen var det mösskrivning, klassfoto och lunch. Stipendieutdelning, betygsutdelning och sist utspring! Sen åkte vi flak runt hela stan! På kvällen var det slutskiva som var lite sorgligt.
Läste i min mössa idag, kom på att jag inte hade läst allt sen jag tog av mig den på studentdagen. Började nästan böla igen, Rytmus in my heart! Student 2007! Massa bilder finns
här på den 13 juni.

Mulika stack till Usa i lördags också så nu dröjer det tre månader tills jag ser henne igen. =( I höst är det vi på södertörns högskola! Om de nu har fått våra betyg, ibland är det inte bra att ha gått på en friskola då man måste skicka in alla papper själv för att skolan inte är med i några system.

Jag och Isan var i Västerås i helgen och tittade lite på den skolan hon ska börja på (ja, hon kommer komma in!) Jättehärlig skola och verkar vara en mysig stad. Eftersom vårat tåg gick vid 18 så fick vi sitta i Vasaparken och spela kort i ungefär en timme men det gick..

Inte långt kvar tills jag åker till Berlin nu, två veckor lite drygt. Ska bli en härlig resa med underbara människor.

Ett år sen London

Idag är det ett år sen jag åkte till London. Känns verkligen inte som det. Samma dag jag skulle åka var det så mycket att göra, skolavslutning, kolla så att allt var packat för jag ville absolut inte glömma något och när jag skulle åka hem visste jag ju inte om mitt flyg skulle gå eller inte men det gjorde det, en liten del av mig ville nog inte det. Jag ville ju hem till Johan men samtidigt ville jag inte åka ifrån alla mina vänner. Nu måste jag bara fixa ihop pengar så jag kan åka och hälsa på. Lite synd är det ju att Martin och Leo flyttade hem, men det är ju roligt att de kom lite närmare iaf.  =)
Det var verkligen den bästa sommaren ever!

Sista dagen i skolan...

Äntligen! Tömde skåpet idag och förstod nog på riktigt att skolan snart är slut... =/ Väldigt konstig feeling. Det såg så tomt ut, inte för att det har varit fullt någon gång men, inte ett papper var kvar. 

Nu ska jag inte dit mer förens på studenten..
5 dagar kvar!!
Lite svårt att förså, känns nästan som att det inte var så längesen jag började på Rytmus. Såg när tjejerna gjorde klart lakanen till flaket idag också, så snygga! =)


6 Juni

Ja, den 6:e juni, vad är det då för speciellt med denna dag.

  • Sveriges nationaldag
  • EN vecka till studenten!! Sju dagar, siete días, seven days, sieben Tage, sept jours!
  • Picnic med massa vänner
  • Skiva ikväll med tjejerna! (Den som vill komma kan höra av sig)

Sydde en klänning till mig igår av mammas gamla gardiner, har inte sytt sen i 9:an men det blev helt ok. Ska bara ha klänningen en gång och den ska inte vara perfekt heller. När jag bara hade nålat ihop tygbitarnagick jag och mamma in till grannen och skulle kolla några saker, så kul att sen Emma och Linneas miner när jag säger att det skulle vara min student klänning, "Va?! Ska inte den vara vit?!" var deras respons. =P

Idag är det picnic med resten av Rytmus treorna(mysig idé Ylva!), och ikväll är det då skivan.

Ne nu måste jag fixa allt så jag hinner allt innan kvällen!


KRAM

---

Jag har gillat min helg...

Den har varit lugn men inte för lugn. I fredags hade vi grillkväll med kören och spelade kubb och bara pratade massa skit! Kan inte bli mycket bättre. Låg och solade på Isans altan i Årsta hela lördagen typ, skulle inte gjort det för jag brände mig såklart så jag såg ut som en gris! Det har börjat lägga sig nu som typ är. I söndags var det det dags för minigolf nere i Nynäs, jag förlorade. Jag måste inse snart att det inte är något jag är bra på, förlorar typ varje år. =P
Igår var jag, Isan och Sanna in till stan och handlade lite till våra kostymer till skivan, jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska vara. Pocahontas, får se hur det blir nu bara, hittade ett halsband som var ganska likt det hon har och ikväll blir det till att sy klänning.

Ännu en vecka har gått

Gubbskivan var en riktig hit! Tack Ylva och Cuba, well done! Alla var så fina och det var en jättetrevligkväll.
Natten till lördagen fick jag då spendera i en bil påväg ner till Göteborg. sjöng på min fasters bröllop och det gick bra.

I veckan har jag bara haft några strölektioner och nu har jag börjat inse att det inte är så långt kvar till studenten. 12 dagar nu bara!
Och på onsdag är det skiva!  För endast en hundring får du gå på en grymskiva med temat tecknat/animerat.

Jag, Elina och Mulika var på Dannes student utspring igår, han fick ett sött litet djur att ha runt halsen av oss. Mulika och jag åkte tillbaka till skolan efter att  vi hade varit på utspringet och satte oss vi datorerna för att kolla om Emil hade skickat ut våra betyg i projekt arbete och det hade han..... MVG!! Unbelievable! Trodde kanske på ett G, men ett MVG var så långt bort i mina tankar som möjligt.

Snart dags för skolan och en av de sista lektionerna på Rytmus. 3 år har gått, helt galet.