Sportlov..

Japp, i morgon är det sista dagen innan sportlovet. =) Åker till Götet i morgon och ska hälsa på släkten där nere. Riktigt kul! Se Martins och Leos nya lägenhet. Ska till tandläkaren nästa vecka också, får inte glömma det. Massor utav grejor.

Åsa frågade mig idag om jag skulle vilja vara deras barnflicka i några månader. Anders ska kanske åka till Libanon med jobbet och då blir det lite svårt för henne att både jobba kväll och hämta barnen på dagis/skola. =) Får se hur det blir.


Ne, nu ska jag packa. Puss

Shoppat!

Japp, var i stan efter skolan idag med Mulika. Jag hittade en tröja, en skjorta och en skjortklänning eller vad man ska kalla det, så fina!!! Var tvungen att springa till H&M och köpa två bas linnen också!

Nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hem från jobbet så jag kan få mysa med honom idag!!

Valentines Day! <3

Japp idag är det det men det är även min brors födelsedag!!  =D

Nina,Ylva och ellie hade nyss en härlig show i fiket i skolan med tema kärlek, sötisar!



Puss till min Johan! <3 @>---

UM

Just det var på UM i dag och skaffade nya p-piller, ska testa en ny sort nu, får se hur det går.

Köpte lite fina grejer på H&M idag också. =D

weekend

I lördags var jag på informationsmöte för Au Pair i USA =) Riktigt intressant, blir bara mer taggad på att åka, men jag vill inte lämna Johan här hemma i ett år! Får hoppas att Åsa och Anders åker till UK snart så jag kan följa med dit istället, lite närmare och de känner ju Johan också så. Aja, det var mest prat om vad som händer under året man åker dit, vad man behöver osv. Det var även en tjej där som berättade om sitt år i San Fransisco. Var på en intervju också, bara vanliga frågor. Halva var på svenska och sen var det på engelska.

Sen mötte jag upp mamma på centralen och vi åkte till Göta Lejon för möta Isan och titta på RENT. I pausen sprang jag och Isan till donken runt hörnet, vi var båda så hungriga för vi hade inte ätit på hela dagen.. Efter RENT åkte jag och mamma till Grand Hôtel för att träffa Kevin. Vi satt i den nya baren där ett tag och drack några glas vin innan vi gick till Gamla Stan för att äta på Agaton. Är iaf glad att jag inte betalade den notan där! Riktigt kul att träffa honom igen!

I söndags kom Linnea och plingade på runt halv 11 och undrade när vi skulle åka till bion, hon och jag skulle på bio för hon hade fått det i födelsedagspresent. Vi åkte in till stan halv 12 och köpte biljetter och sen gick vi på McDonalds, hade fått pengar av Åsa till det. Sen såg vi Min vän Charlotte, en film om en gris som blir vän med en spindel. Vi var totalt 12 personer i biosalongen. =P

Skola

Så, sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja, tog bort ensemblen idag iaf! Äntligen! Orkar inte med det något mer.

Pratade med Johan nyss om när jag ska gå på bio med Ida, vi bestämde att nästa helg lät bra. =) Han sa också att Johns operation hade blivit inställd. =/ Bara för att en läkare inte kom, för att han hade ett möte han tyckte var viktigare.. =( DÅLIGT! Nu måste de ju vänta länge igen för att kunna få alla sju läkarna att kunna närvara samma dag igen..

Ne, nu ska jag ta och läsa lite i min engelska bok. Puss!

födelsedagar, disposition, övningsköra.

Grattis Elin i efterskott och grattis Andrés! Två födelsedagar på två dagar, nu kommer den veckan när jag känner en varje dag som fyller år.

Jag och Erik fick ett brev igår, blev lite chockad över att jag och Erik fick brev för det har inte vi fått sen vi var små. =/ Men sen när jag öppnade fattade jag varför. Det var från John, min brorson, han hade skrivit ett brev till oss båda. Ena raden var till mig och andra var till Erik. =) Sötis!

Mejlade Sara idag om religions betyget iaf, känns konstigt att jag inte hade fått något betyg fast jag lämnat in alla uppgifterna. Hon sa att hon inte hade fått min etikuppgift men den hade jag ju gjort. Jag och Mulika skrev ut ett ex av den och gick ner till henne, hon sa att hon kände igen den men kan ha missat det då. Fick ett mejl av henne nyss iaf, jag VG i betyg. =D

Lämnade in dispositionen på projektarbetet idag också. Skönt att ha kommit en bit nu efter att jag och Mulika bröt upp vår grupp. Ska sitta och jobba lite imorgon på lång rasten. Ska även ner till Lisa och ta bort ensemble b-kursen, det ska inte vara något problem iaf hoppas jag. Läser ju redan 150p för mycket.

Kom på att jag måste ta och söka ett jobb också!! My gosh! Skulle gjort det för länge sen!!

Snart kommer Isan och hämtar mig, skulle övningsköra till kören så då får jag skjuts! =) Jag måste övningsköre lite i helgen,  antingen i morgon efter skolan eller på söndag efter att jag varit på bio med Linnéa.

Kram!

Bostadskön

Just det, jag ställdemig i Stockholms Stads Bostadskö idag också. Tänkte att jag lika gärna kunde göra det. =)

februari

Vad sällan jag skriver! Aja, vad kan jag göra.. Måste övningsköra mer nu!!! Usch! Får kolla med pappa och sätta en dag i veckan annars kommer jag aldrig göra det... Måste ringa hit och dit också. Fick en kallelse till tandläkaren idag. 23 februari, när jag inte kan, fick den flyttad en vecka iaf.

Nu ska jag sova.. GOD NATT!!