Au pair-brevet

Sitter just nu och försöker skriva lite på mitt "personligabrev" för ansökan. Man vet ju inte direkt vad man ska skriva i den helt heller.. Men något ska jag nog kunna få ihop. Det är ju ett litet säljbrev på ett sätt, så vi får se...

Onsdag

En kort arbetsdag idag, 10-14. Ganska skönt men ändå lite tråkigt på samma gång. Fick i alla fall förlängd dag i morgon E skulle på någon kurs så då fick jag ta hennes skift istället för att jobba Ks halvtidare. Så börjar kl 7 i morgon och jobbar till halv två.

Idag har jag suttit och sytt typ hela tiden, tjejerna sitter och syr och jag tänkte att jag skulle göra en tygbit med bokstäver då vissa vill skriva namn på sina dukar. Han skriva A-H idag, får ta resten någon annan dag.

Systrar i jeans

Så nu ska jag snart gå och lägga mig. Mamma och jag har precis tittat klart på Systrar i Jeans. Ska nog läsa den boken också, mamma hade den förut men hon gav bort den till min brorsas flickvän innan jag han läsa den så jag får väl gå förbi nåt bibliotek och låna den. Om ni missade den försök att se den för den var faktiskt bra, handlar om true friendship, verkligen. Kom att tänka på mina vänner jag har när jag såg den, vissa som jag kännt i bara några år och vissa som jag kännt sen jag var liten. Vänner är verkligen något som jag känner att jag har svårt att klara mig utan. ♥
image107


Tisdag

Snart är det dags att gå till jobbet.. Eller cykla för att vara korrekt, varför gå när det tar 5 min med cykeln. Idag jobbar jag mellan 11:30 och 15:45. Det är inget speciellt vi ska gröa på jobbet idag heller. Tror vi ska gå ut efter mellanmålet. Vi är ute jättemycket. På mornarna går vi ut vid halv 8 och är ute till ungefär halv 11 och på eftermiddagen går vi ut vid halv 3 tiden och är ute till sista barnet går hem. Om vädret tillåter förståss.



I kväll är det kör också, får se hur många som kommer ikväll. Förra veckan var vi fyra stycken men det gick bara bra. Vi hann gå igenom nästan fyra stycken tvåstämmiga låtar på 30-40 minuter. De mesta var låtar inför påsk. Fattar inte att påsken ligger så tidigt i år, redan i slutet av mars. Ska gå igenom Nocturne med Mia också.



Ny design på bloggen

Japp, äntligen fått lite ny stil på bloggen!
Kommer nog att göra lite mer på den men så är det alltid.

Älsklingen fixade bannern till mig. Tack så mycket! ♥

En lugn kväll..

Har nyss suttit barnvakt en timme åt ett sovande barn.. Enkelt eller hur! Min granne ringde för ungefär en och en halv timme sen och frågade om jag kunde komma in till dem ett tag då hon behövde åka och hämta sin man inne i stan. Deras dotter hade precis somnat och hon ville inte väcka henne så hon chansade och ringde hit och kollade om jag kunde komma in. Jag satt ändå bara och tittade på CSI: NY och det kunde jag fortsätta att göra där, drack en kopp te också, blev så sugen på det.

Just nu har jag sett på kanal 5 och ser
programmet om män i USA som chattar med någon de tror är minderåring och allt är fixat av polisen så de åker dit, ibland undrar man hur folk tänker..

Måndag

Skönt att komma hem tidigt från jobbet idag. Slutade klockan 14. I morgon jobbar jag eftermiddag och börjar inte fören halv 12. Missar maten får äta hemma innan jag cyklar ner.

Har ringt och pratat med organisten som ska spela på begravningen på fredag också. Berättade vilken tonart jag skulle sjunga låten i och kolla med honom vilken tid han skulle vara där så jag kan komma och öva lite med honom. Jag ska öva med Mia i morgon också lite grann.

Snart ska jag sätta mig med teoriböckerna och plugga lite. Ska skriva teoriprovet den 28 mars så jag måste ju ha pluggat tills dess. Måste gå till körskolan någon dag också så jag kan fixa några körlektioner.

söndag kväll

Johan och jag åkte till Kista Galleria idag och tittade lite. Jag införskaffade ett par svarta benvärmare, två par vita knästrumpor och två hårband, ett brunt och ett vitt, allt från H&M. Johan köpte ett par snygga skor på Stadium.

Har pratat lite med Mulika också, vi måste ses snart! Det var verkligen länge sen nu.. galet! får se om vi hinner nu i veckan annars får vi ses nästa vecka.

I kväll är det Oscarsgalan. Tror jag ska titta på röda mattan i alla fall. Jobbar i morgon så då kan jag inte se allt. Börjar klockan 9 och vet inte hur länge jag ska jobba heller.

Helgen snart över..

Japp, så var det söndag igen.. Nu när jag jobbar känner man verkligen hur välbehövlig helgen är. Tiden mellan skolan och jobbet, då man typ inte gjorde någonting, var som en tid när man bara lallade runt.

Åkte i alla fall till Johan i fredags efter jobbet och vi fixade lite mat och tittade på tv. I går var åkte vi förbi Johans gammelmosters lägenhet som de håller på och gör om sen den blev vattenskadad. Är inte så mycket kvar att göra nu. Hela badrummet är klart och det var det rummet som var värst. Efter det åkte vi vidare till Jakobsberg Centrum och shoppade lite, lite innan löning men det funkade det också. Inte lika mycket folk i ute. Jag hittade två snygga tröjorGina Tricot som jag köpte. Lägger in bilder på dem senare.

Idag får vi se vad som händer. Jag ska åka hem sen i alla fall eftersom jag jobbar i morgon, börjar klockan 9 och då orkar jag inte åka härifrån till jobbet. Får se om jag skriver något mer senare idag. Kram 

Snart jobb.

Ska snart gå till jobbet. Börjar inte fören kl 12 i dag och jobbar till 16 men jag ska gå dit lite tidigare och prata med hon som jag jobbar andra halvtiden som, hon ska till läkaren idag och få reda på om hon får förlängd sjukskrivning. Jag får ju hoppas på att hon får det så jag får jobba mer men så ska man ju inte tänka heller.


Efter jobbet ska jag åka till Johan, har inte träffat honom på hela veckan. Så jag saknar honom nu!

Jobb, jobb, jobb

Många som är sjuka på jobbet nu, idag var vi bara tre stycken mitt på dagen till ca 40 barn. Det tar på en. I morgon hoppas vi att vi får några till vikarier och tiderna har ändrats för vissa. Jag har fått mer timmar och har stängningen i morgon också. Stängde i går för första gången och det gick bara bra. Får se om jag får jobba mer timmar på fredag också om fler är sjuka.

Söndagkväll

Jahapp.. I morgon ska jag tillbaka till jobbet, är fortfarande hes men det kommer jag nog få vara ett tag men jag känner mig inte sjuk länge. Har inte gjort det på flera dagara nu så. Jobbar bara 9-14 i morgon också så det känns skönt, har varit lite jobbigt att bara vara hemma i en vecka och inte kunna göra något.
Älsklingen börjar jobba nya tider i morgon också, hoppas att det går bra. Chansar på att han kommer vara väldigt trött i morgon kväll, eller egentligen hela veckan innan kroppen har ställt om sig.

På tisdag ska jag öva med Mia vid kören till Irmas begravning. Pappa mejlade farmor idag om låtförslagen och hoppas hon hinner kolla igenom de fram till på tisdag. Hade fyra förslag, två Taube och två andra som Mia sa var fina på begravning.

<3

Fick världens finaste halsband av Johan igår!
Ett från Tiffany & Co. i den klassiska asken också


Fredag

Nu har jag varit hemma från jobbet i en vecka.. inte kul alls.  Men jag har bara varit hes de senaste 3-4 dagarna så egentligen borde jag kunna jobba då jag inte har feber eller något sådant. Pappa tyckte jag skulle ringa ner och kolla vad de tycker eftersom heshet inte smittar och hes kan man ju vara länge om man har otur...


Grattis!

Grattis på 30 årsdagen Martin!

image102

PYSEN

R.I.P. Pysen 91-08 <3

image101


Vi fick avliva våran ena katt i måndags, inte det roligaste men tyvärr så fick det blir så.
Han hade blivit väldigt smal de senaste månaderna.


HES!

Någon som har en bra kur mot heshet?!?!

Nytt världsrekord!

Inte för att jag är så inne i friidrott men jag har följt Susanna Kallur lite när det gäller hennes vilja att slå Ludmilas gamla rekord på 60 meter häck från 1990. Hon har ju varit så nära flera gånger nu och nu slog hon det, Ludmilas rekord var på 7,72 och Susanna sprang på 7,68!

image101
Bild lånad från
Aftonbladet.

Lördag

Har nyss varit i Handen och köpt en födelsedags present till Elin! Ska till henne i kväll så jag tänkte passa på att ta med mig. Får se om Johan kommer sen också.
image99
I går jobbade jag mellan 7:30 och 15 ganska skön dag även fast vi var kort med personal. Tre stycken var hemma, två stycken magsjuka och en VAB. Kvällen spenderade jag framför datorn, spelade RollerCoaster Tycoon 3 hela kvällen. Man blir beroende. 

Idag fyller min vän Kevin år!
Kevin är en vän som jag lärde känna i London.

Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday dear Kevin, Happy birthday to you!

ELIN 21 ÅR!

GRATTIS ELIN!!

image98

Februari

Så nu har det gått några dagar i denna andra månad. Jag har jobbat, varit ute och varit på arbetsförmedlingen.

Den känns verkligen riktigt skönt att jobba och veta att i slutet av månaden kommer man få väl behövliga pengar! Skickade in en ansökan om en resurstjänst i Älvsjö igår också, får se om de hör av sig sen. I dag har jag jobbat lång dag 7:30-16:30, kändes ändå inte för jobbigt. 9 timmar på jobbet. I morgon jobbar jag itne lika länge i alla fall, bara mellan 7:30 och 15.