Inte skrivit på ett tag nu..

Ne, nu ska skriva lite till... I onsdags så hade spelade jag med Alex på Harry B James. Gick riktigt bra. =) Mulika var där och tittade, hon kom ju hem från USA i tisdags efter att ha varit där i 3 månader!! Fick en liten present som hon köpt i New York till mig, en nyckelring som det stod Sara på. =) Efter det stack jag, Elin, Julia och Johan till Baba, har inte varit där på jättelänge.. Men det var riktigt trevligt då jag träffade många från skolan som jag inte träffat sen studenten, och det är lika kul varje gång man träffar någon man känner!

I lördags bakade jag och Johan runt
120 kanelbullar! Det var kul, har inte bakat på jättelänge! Var nära på att ta död på jästen också men det funkade, fick låta det jäsa lite längre bara.. Johan och jag åkte in till stan i dag, hittade två jättesnygga jackor på H&M som jag skulle kunna tänka mig att köpa men jag har ju inga pengar =( köpte dock kollegieblock och markeringspennor på Akademibokhandeln.. och ikväll ska jag med morsan till Patricia och äta middag, var ett tag sn jag var där också.

I morgon ska jag och Mulika sticka till Södertörns för att kolla lite innan vi börjar på tisdag, vill ju gärna hitta! =P 

Malmköping - tur och retur

Japp, idag följde jag med pappa när han skulle lämna husvagnen i Malmköping där vi har den ståendes under vinterhalvåret. Enda anledningen till att jag följde med var att jag skulle övningsköra på hemvägen. =) Gick väldigt bra, blir bara så irriterad när de håller på med vägarbeten och INTE sätter upp några skyltar om det eller skyltar ner det till 30 och glömmer sätta upp skyltar om att det återgår till 70 förän man ser en 90 skylt. Aja, inte så mycket man kan göra...

Alexs syrra ringde mig igår och frågade lite om jag hade kläder och så till på onsdag, lite vad jag hade och vad för hårfärg jag har.. Hon make up artist och ska sminka oss på onsdag =) har ingen aning om hur det blir.. riktigt kul ska det bli iaf! I morgon ska jag repa, repa, repa och kanske äte lite också om jag hinner... =P På tisdag ska vi repa hemma hos Alex igen, sista gången innan giget.

Mys med Johan

Japp.. igår hade Johan och jag lite mys framför TVn.. tittade på Klassfesten och sen på Saw. Hade inte sett Saw förut så det var kul.. eller kul och kul.. det är ju inte direkt en rolig film! Men nu vill jag se Saw II och Saw III också! Min filt kom iaf till användning ett par ggr under tiden...

Idag ska jag sitta och repa lite på låtarna. Fick ett mejl av Alex igår att hon stukit en låt så det var ju bra, en låt mindre att kunna.  =P Men jag förstår henne, den var den vi hade minst koll på. I kväll  blir det iaf ett till avsnitt av Svensson, Svensson att titta på! tycker det är lite synd att det inte är samma tjej som spelar Lina bara. =( Men annars är den helt okej..

Snygg väska!

Skyller på Stina! Gick in på Mulberrys hemsida och tittade på lite väskor idag.. Sjukt snygga! Men ack så dyra.. =(

Blev typ helt kär i denna!
image27



Usch!

Upptäckte precis hur jävla puckad jag är... Jag bara går här på dagarna typ.. sitter lite vid datorn, tittar lite på tv, läser lite i nån bok, går ut snabbt med hundarna, övar lite på låtarna..  en av de sakerna är ju typ nödvändigt! Usch!!!
Fick precis reda på att Sanna och Linnea ska till Isan i morgon kväll, hade velat följa med men eftersom jag inte skaffat något jobb så kommer ju jag inte komma dit fören jag har börjat plugga och får lite pengar.. men sen kommer ju de pengarna gå åt till massa andra saker också, betala till farsan och johan typ och litteraturen förståss!

Berlin bilder...

Håller precis på att gå igenom mina bilder från Berlin, de har legat någonstans på datorn och jag har inte vetat vart men nu så! Bilderna kommer upp på bilddagboken!
image25

Felino och Max

Två helt galna hundar!



Finns fler bilder på Bilddagboken.

Rensning!

Upptäckte idag att jag verkligen måste rensa ur min garderob! Finns så mycket kläder där jag inte använt på hur många år som helst och vad är då meningen att ha dem kvar?!?! Men det får bli om en vecka eller så.. =P

Fick ett mess av Liselott, en vän från NL, idag om ifall vi skulle träffas nu i veckan eller nåt.. Men den här veckan är jag upptagen med att jag ska repa varje dag!!! Måste sätta de där låtarna! 1½ vecka kvar och sen ska vi spela så nu ska jag gå upp tidigt.. eller tidigt och tidigt, inte försent och öva! Massor! Ska repa igen hemma hos Alex på onsdag och denna gång med gitarrist numemr två också.. Gick inte så bra sist med två gitarrstämmor och en gitarrist.. Men Rasmus var grym på det han gjorde, hoppas att Jesper var på nu så vi fick en till gitarrist!

Håller fortfarande på med mitt lilla bokrace, läser just nu HP #7. Spännande.. Tror jag hinner läsa klart den den här veckan hoppas jag. Har hittat massor av böcker jag vill läsa! Och om två veckor börjar kursen jag ska läsa tillsammans med Mulika.
Racism and Xenophobia in Modern Europe. Sen kommer Mulika hem från USA nästa vecka också! =D

Johan 22 år!

image23

Grattis älskling på 22års dagen!


Slarviga kusiner

Typ..  Var i stan idag och hämtade min kusins jacka på polisens hittegodsavdeling.. Men som den snälla kusin jag är så tog jag mig tid att hämta den utan problem. Skulle även in till stan och köpa en födelsedags present till älsklingen som fyller år på söndag! Tog ett tag att komma på vad jag skulle köpa men jag hittade något till slut!


Martin sa precis till mig att W2-spelningen är flyttad till 3 november! Så de som vill gå på U2.se-fest med tributeband ska bege sig till Hard Rock Café då! ska blir riktigt skoj, förra året var det på Dubliners.

Kanelbullar

Jag och Johan kom på igår att vi skulle baka kanelbullar när det är kanelbullens dag, läste om det i någon tidning och blev så sugen på det!

image22

Lång helg..

eller.. den har kännts lång om inte annat..

I fredags mötte jag Isan, Sanna och Linnea och vi fikade i Handen innan jag och Sanna åkte in till stanoch sålde hennes Sacco-säck och köpte en present till Lea. Fick även min HP bok!! =)
På kvällen stack jag till Danne och drack några öl men honomoch Sui Kei innan vi drog in till stan för att möta några av Dannes polare. När vi var på Fridhemsplans tunnelbanestation så mötte jag Åsa, min svensklärare och klassföreståndare från gymnasiet . =) Kul att träffa henne bara sådär. När jag stack hem mötte Johan mig så jag fick åka bil hem. En sån
underbar pojkvän man har!

I lördags var jag först hemma hos Lea och åt mat och umgicks då Lea firade sin 20årsdag. Fick skjuts in till stan av Isan och Robin eftersom de skulle till Norrtälje så lyckades jag få åka med. Mötte Kevin och Markus med vänner på Agaton. Kul att träffa dem igen, var ett tag sen. Vi stack till Josefina där vi mötte upp några av Markus vänner och drack skumpa. Riktigt fint ställe, synd att det regnade bara och att det inte var sommar. De hade en uteservering som jag bara kan tänka hur den se ut på sommaren. När Josefina stängde stack vi vidare till Whiteroom och drack ännu mer skumpa, lite förmycket..

Träffade Johan igen i söndags och när vi åkte till hans mosters lägenhet för att titta lite hur de har gjort där så upptäcker vi att det är vatten på golvet och det ända vi tänkte var NEJ! För andra gången inom loppet av 6 månader har det blivit vattenskador i hennes lägenhet. De har precis fixat iordning golvet sen förra gången och nu händer det igen. Tyvärr har inte fastighetsägarna brytt sig om att åtgärda själva felet utan bara reparera de skador som blev förra gången så nu hände det igen. =(
Mamma och jag var på Engelen på kvällen och lyssnade på Krille och hans band. =)

Idag har iaf jag och mamma varit riktig duktiga! Vi har möblerat om hemma, i två rum skulle möblerna byta plats. Bokhylla fylld med böcker och prydnadssaker, stereobänk fylld med LP-skivor, soffa, vitrinskåp mm.

Körkortet..

fan.. måste ta tag i det ordetligt nu! Usch, eller inte... mer som.. I need it! I really do! Iaf för att kunna göra det jag vill. Måste snacka mer med mamma och pappa om det nu..

image21

Another day..

Inte mycket hänt idag.. var över till grannen och hjälpe honom lite med några dator grejer ett tag.

I morgon ska jag träffa Isan och Sanna för en fika för att sen åka in till stan med Sanna och Elin för att handla en present till Lea! =) Kommer få min
Harry Potter-bok ockå! Så nu ska här läsas!

Efter regn kommer solsken

Ja så var det.. Ösregn i går och i dag strålande sol! När jag kom hem i dag från Johan så var jag ute en stund med små tjejerna på gatan och vi flummade.
   







Jag och Linnea kör lite posing bilder sen blev det en gruppbild på oss fyra.
Golden valpen som mamma ska passa kom förbi idag också! Så hilma söt, Felino heter han. Linnea blev omkull puttad av honom, såg riktigt kul ut. Jag hann inte ta något kort på det för hon han resa på sig igen. =/

På kören i går var vi bara tre stycker, vädret gör att alla blir förkylda... Inte kul! Jag, Jenny och Ida var iaf där och sjöng på som vanligt. Känns ganska konstigt att ha kör och att Adam inte leder den. Vi hade blivit ett så bra gäng och Berlin resan var verkligen ett bra avslut.

Som jag redan skrivit var hemma hos älsklingen i går då vi hade våran 20 månaders dag. Firade inte mer än att umgås med varandra och titta på film, men det var mysigt. =)
 

Lite shopping.

Var i Jakan i går med Johan och köpte två jättefina klänningar på Ginatricot, en blå och en cacao-brun =)
Helt underbara! Behövdes nu när hösten är på väg, tyvärr.

Idag ska jag sitta och repa lite på låtarna som ska spelas den 26:e. Det är nog det tråkigaste med allt sånt att man måste repa massor. =P Men, men, det kommer bli bra! Det är en och en halv vecka kvar tills första repet med alla så tills dess ska de nog sitta iaf!