Gubbskiva och Bröllop

Det är det som står på tur i helgen..

Har pluggat som fan den här veckan inte klar med engelskan än iaf. Köpte en jättesöt
klänning igår! Ska ha den på bröllopet tänkte jag. Var upp till min gamla skola idag och tittade på deras musik uppträdande, samma sånger som jag sjöng för 9 år sedan var det.
 

Sen repade jag och Erik till bröllopet också, det gick bra. Vi satte det och kommer hinna köra igenom låten en eller två ggr på lördag också. Måste repa den andra låten med Anna också.

Men i morgon är det iaf gubbskiva! =D Ska bli riktigt kul!

Måndagmorgon

Snart dags att åka till skolan för att ha sånglektion. =) Var ett tag sen nu.. Men det går nog bra. Sen lång hål och sen en lektion och sen hål igen.. Gillar inte sånt egentligen men nu visar det bara att alla kurser typ är slut och då är det bara positivt! =D

Pluggade hela helgen, ARL, Eng, Eng och NuKo. Kommer få sitta idag också och kanske i morgon och i övermorgon. Har bara de dagarna på mig nu så... Ska repa sen med Erik igen på torsdag, får se hur det går. Andra och sista gången vi hinner repa.. Sen komerm jag få repa med Anna på lördag snabbt, glad att att Adam hjälpte mig med den låten iaf.

ESC

Var hemma igår och tittade på Eurovision Song Contest. Det var jag, Johan, Erik, Louise, mamma, pappa och Martin (som var med via Skype). Gillade väl inte att Ukraina kom så högt upp, låten var ju bara en massa ploj! Serbiens låt var iaf en låt. Aja, Sverige får kvala nästa år men det har ju visat sig att det är bättre att få kvala, av top 10 brukar majoriteten ha fått kvala.

Idag åkte Johan hem för att jag skulle sitta med skolarbete hela dagen. Blev klar med analysen iaf! =) Nu är det bara first draft till In-depth kvar och den ska jag göra i morgon, börjar inte fören halv 4 så jag har hela dagen på mig. Just det ska till tandläkaren i morgon också. Kanske äntligen få till det så jag kan äta på vänstra sidan. Fjärde gången på tre månader, aja jag betalar ju ingenting för det iaf!



Grattis Isan!

Vaknade igår av att Isan ringde och berättade att hon hade klarat uppkörningen! =D Hon hade fått köra till Handen och köra lite där, lyckost där! Åkte till skolan och mötte upp Mulika för vi skulle betala för gubb-&gummskivan. När jag kom hem satt jag och försökte göra lite på engelska c analysen ute i solen men grannungarna kom över och då blev det inte så lätt.

På kvällen åt jag middag på Djingis Kahn med Isan, Robin, Sanna och Linnea för att fira att Isan tagit körkort. Sen åkte jag till Gamla Stan och var på Mandys skiva och träffade massa folk.

Nu sitter jag med engelska analysen igen! Usch! Orkar inte, men jag måste. Sen ska jag och Erik repa, hoppas jag iaf annars kommer vi inte att kunna köra på Annikas bröllop. Får se hur det går.

Massa skolarbete

Då var det gjort.. Satt i 3½timme med det där himla provet och sista halv timmen var nog bara stirrande på talen som jag inte fattade hur jag skulle göra med. =/

Mycket skolarbete kvar nu och fler uppgifter kommer hela tiden! Så här ser mitt schema ut just nu:

* Eng C - Feminism 14/5
* Eng B - NP Listening & Reading 15/5 (går inte att plugga till som tur är)
* NuKo - Sammanfattningsuppgift 25/5
* Eng C - In-depth in 25/5
* ARL - Vardagsschema med analys 28/5
* Sv B - Bokredovisning 30/5
* Sång - Redovisning (vet inte när)

GAH! Ska sätta mig direkt med Eng C! Så om jag inte är kontaktbar förstår ni nog varför.

Derivata..

logaritmer, naturliga logaritmer, x, y, x^3.... Gah! Detta snurrar i min hjärna nu! Har NP i matte c i morgon och jag vet inte om jag kommer klara det, kommer nog få sitta hela natten och gå igenom hela boken trettioelvamiljoner gånger.. =/

Aja, la upp lite nya bilder på
Bilddagboken igår iaf.. =) Har dock inte lagt in de från clinicen med Nina än men de kommer, so don't worry.

Clinic med Nina

Nina Persson från The Cardigans var i skolan idag =) Riktigt intressant, hon berättade om hennes liv med musiken. Hon spelade även några låtar tillsammans med Cuba.




Efter skolan åkte jag och mamma och köpte nya skor till mig eftersom de jag har var sönder, köpte nästan likadana igen så skön modell. Erik kom hem idag ett tag också, hans nya dator hade kommit så han och pappa installerade den och så.. Han ska komma hit i helgen också för då ska vi öva!!

Snart dags att sova, ska upp i morgon och snacka om skivan med tjejerna =)

ilska

Vad jag hatar att gå i stan ibland. Var in och skulle lämna tillbaka en bok på biblioteket och passade på att gå förbi lite affärer och så innan men usch! I don't like it!! Jag blir så deppig och när jag kom hem ville jag bara lägga mig ner och gråta, ingen speciell anledning utan jag ville bara det. Gjorde inte det dock. Ska försöka rensa ur min garderob innan jag sticker till Johan ikväll. Måste slänga massor men då kommer det knappt bli något kvar och vad ska man göra då.

Måste träffa min bror någon dag också, vi ska repa till min fasters bröllop som jag inte är taggad på alls!! Varför måste hon planera in sitt bröllop tre veckor inna min student?! Och detta gör att jag knappt kommer kunna gå på min ena skiva utan pappa vill att vi ska åka vid typ 23, fan heller!

Ne, nu har jag typ tagit ut all min ilska här. Måste lugna ner mig.

Gamla kontakter...

Alltid lika kul att prata med folk man inte pratat med på ett tag. Se hur de har det nu och så... Den ena har jag inte pratat med på typ två år... Shit, var det verkligen så länge sen. Person nummer två inte lika länge sen men ändå.

Upptäckte förut också att jag missat ett samtal på mobilen från en gammal klasskompis sen 5:an, synd att jag missade det hade velat snacka med henne. Får se om hon ringer igen..

Plugg, plugg, plugg...

Japp, så kommer min kväll se ut. Måste plugga matte och engelska tills nästa vecka, får se hur det går. Men först ska jag nog ta och städa lite i mitt rum. Fick fyra paket med teér hem idag. Så nu kan jag dricka te i massor!!!!

Bokade våran körresa igår till Berlin också. Äntligen! Inte långt kvar nu =)

Long time, no see...

Så har det varit, inte skrivit på jättelänge. Tänkte försöka börja nu igen. Har hänt ganska mycket sen jag skrev senast. Lagade min första tand för nån månad sen, övade till min fasters bröllop, fått avliva min underbara katt (sakna!!)
Senaste veckan har iaf varit fylld av fester, skiva x3 och födelsedagsfest x2. Riktigt roligt.

Hade mösspåtagning i måndags också, upptäckte verkligen hur mycket jag kommer sakna alla när vi tagit studenten. Men fan vilka roliga år vi haft! Rytmus är verkligen ett val jag inte ångrar.
Du, Jag & Hon hade ett underbart tal som handlade om det vi varit med om, musikalen, Live Night etc.

Nu ska jag nog sova har varit sena kvällar hela veckan, och denna blir inte så jättetidig heller men, men...
Puss och Kram på er!